måndag, maj 07, 2007

Slödder

Ja ungefär så var de väl Sarkozy kallade de våldsverkare i förorten som stack bilar i brand för något år sedan. Nu är det dags igen för terroristvänstern att ge sig ut på sin bersärkargång. I det här fallet är det faktiskt befogat att kalla våldsverkarna för slödder. Nu handlar det om odemokratiska vänsterextremister som helt enkelt inte accepterar att en person med en annan ideoligsk hemvist än de själva vinner valet. Det är mycket tragiskt att se och tyvärr kommer det nog inte att ta slut än. De här personerna känner vi igen. De finns i Sverige också, i form av Osynliga partiet, ni kommer ihåg de där bortskämda översklassungarna som älskade att trasha fönsterrutor hos meningsmotståndare. Det demokratiska samhället får aldrig ge vika för den här typen av våld. Aldrig

11 kommentarer:

Anonym sa...

Asså men när Sverigedemokraterna drabbas då tiger ni alla,titta bara på Eslövsattentatet inte ett ljud sades,varken från centern eller något annat parti och så tror ni att ni ska vinna medkänsla och respekt...glöm det...Rosengård har redan brunnit och värre kommer det att bli även här det är något vi alla lungt kan räkna med.

Tim Svanberg sa...

Nej nej nej, försök inte. Det gubben går inte. Om du följer min blogg så ser du att jag har fördömt våldet mot sd. Martyrer är ni inte och kommer aldrig att bli.

Anonym sa...

Sd vill nog inte bli utpekade som matyrer men det sköter ju media och övriga partier så bra själva genom sitt uppträdande gentemot (sd).Senast i går kunde man läsa om en alliansare som störde sig på att en SD ledamot kom i cykelbyxor och väst till ett möte.Trots att de aldrig funnits någon klädpolicy i Landskrona.Ja va ska man säga e bara och ta sig för pannan å skratta.

Tim Svanberg sa...

Detta hör inte hit. Sdare verkar tydligen har stora problem med att kommentera annat än invandrare och hur illa etablissemanget är

Anonym sa...

Motdemonstranter grannar med SD

KARLSKRONA Demonstranter vill blockera Sverigedemokraternas årsmöte i Karlskrona och bo bredvid SD-lokalen. "Sovplatser kommer att finnas i vårat ungdomshus vägg-i-vägg med lokalen SD hyr" skriver Nazifritt Karlskrona på internet. Musiklokalen ska användas till de ändamål som kommunen hyr ut den för. Den är inte avsedd för övernattning, säger inspektör Thomas Pärklo, polismyndigheten i Blekinge.

Även organisationen Antifascistisk aktion (Afa) uppmanar på nätet så många som möjligt att komma till Karlskrona och protestera mot SD-mötet. En demonstration planeras den 19 maj på Stortorget och det talas också om en blockad av SD-lokalen. Tonen i Afa:s kallelse är hård och gäller en demonstration "med alla till buds stående medel".
VAKNA SVANBERG

Anonym sa...

Vill se dig på plats i Karlskrona som försvarare utav mötesfriheten den 19 maj,men den risken är nog liten :-)

Tim Svanberg sa...

Jag är vaken och ber er sverigedmokrater att för en gångs skull lyssna: Kommenterar gör man i ämnet för inlägget. Såvitt jag vet handlade mitt inlägg inte särskilt mycket om varken sverigedemorkater eller AFA

Anonym sa...

Vad är då osynliga partiet Svanberg ?

Anonym sa...

Osynliga partiet, förkortas ( ), är en kampanj skapad av delar av den svenska utomparlamentariska vänstern, bland annat Syndikalistiska ungdomsförbundet, inför riksdagsvalet 2006. Konceptet beskrivs enligt följande på en blogg som drivs av anhängare till Osynliga partiet:

Osynliga partiet är en benämning på den mångfald av vardagligt och ansiktslöst motstånd som de utan reserver är inblandade i, oavsett om de lönearbetar eller inte. Partiet sammankopplar enskilda kamper för högre reallön och förbättrad livskvalitet - exempelvis maskning, arbetsvägran, snattning, piratkopiering och plankning. Genom handling, teori och mytbildning sätts dessa i ett kollektivt sammanhang.
Osynliga partiet är inte en formell organisation och har inga officiella företrädare eller representanter. Osynliga partiet är en öppen gemenskap som endast utgörs av de handlingar som kan relateras till konceptet, oavsett om de görs i dess namn eller inte.[1]”

— , '.

Namnet Osynliga partiet är ursprungligen ett begrepp som den utomparlamentariska vänstern använder som syftning på allt motstånd som sker i den sociala fabriken oavsett om de som gör motstånd identifierar det som politiskt eller inte. Det är alltså handlingarna som är det viktiga till skillnad från medlemsantal eller åsikter.

öhöhöh Fina människor

Anonym sa...

08 maj 2007
Ny uteslutning av SD:are

Inte särskilt imponerande av Kommunalarbetareförbundet. Varför vill de utesluta Erik Hellsborn? Jo, på grund av "innehållet på hans hemsida".

Jag undrar om de menar hans personliga blogg eller hans politiska blogg? "Recenserade datorspel, blev utesluten". Principiellt är det skrämmande. Det kan i förevarande fall vara i stort sett vad som helst som motiverar uteslutningen. Kanske domstolarna kunde börja med samma visa: "Du döms till 2 månaders fängelse", "Domskäl: Olika saker du gjort vid olika tidpunkter".

Det är ett otäckt litet fackförbund, det där. INGA MATYRER Å VA KALLAR DU DETTA FÖR DÅ SVANBERG ?

Tim Svanberg sa...

Att fackförebund av olika skäl ofta är ganska otäcka håller jag helt med om. Känner inte till kommunals stadga men det låter regelvidrigt. Återigen ber jag er dock att hålla er till ämnet