söndag, maj 27, 2007

Riksrevisionens "opartiska" kritik

Riksrevisionen riktar kritik mot regeringens utförsäljning av sex statliga bolag. För att "vi har lånat ut makten, men egentligen är den vår"-partiet ska bli tillfredsställt har Thomas Östros fortlöpande informerats av riksrevisionen enligt politikerbloggen. Dessutom visade det sig att den person som skickade ut pressmeddelandet om att riksrevisionen riktar kritik mot regeringen är en aktiv socialdemokrat. Detta visar hur oerhört sossefierat det svenska myndighetsväsendet fortfarande är. Det måste genast bli avpolitiserat. Men, men nu kan vi i alla fall sluta ta den kritiken på allvar.

Egentligen ligger en odemokratisk anda bakom sossarnas kritk mot utförsäljningen. Det är av ideologiska skäl de KU-anmäler regeringen och skäller på oss. Det är lite skrämmande att sossarna anser att den politik vi vann valet på inte är legitim och antagligen är det bara ett led i den segdragna gravölsprocessen som fortgår i sossepartiet. De har ju visat tidigare att de inte gillar oliktänkande. Exempelvis blev en Sverigedemokrat utesluten ur fackförbundet kommunal för att han var Sverigedemokrat. Precis som Fredrick Federley tidigare bloggat om ger detta en fingervisning om hur ett samhälle skulle se ut där sossarna hade egen majoritet; man stöter ut de som inte har samma åsikter. Gud bevare oss väl för det.

8 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.sydostran.se/index.56617---1.html

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tim Svanberg sa...

kommentarer skrivna av vilsna själar i syfte att komme med ofogad kritik readeras

Anonym sa...

"Svenska bönderna får ca 8 miljarder kr per år. Bland de som tar emot bidrag finns bl.a. jordbruksminister Eskil Erlands- son som får ca 100.000 kr kr per år, men det ser han inte som ett problem." Läste tidigare inlägg,klart du raderar och försöker mörka.Sådan fkta vill ju inge kännas vid :-)

Anonym sa...

Helt rätt att dessa snyltare blir av med varenda öre."Regeringen vill avskaffa alla jordbruksstöd
Som första land föreslår Sverige i dag att hela EU:s jordbruksstöd ska avvecklas. Brevet till Bryssel väckte ilska på den pågående LRF-stämman."

Anonym sa...

Stöd till jordbruket finns som gårdsstöd, stöd för miljövänligt jordbruk, regionala stöd, djurbidrag, projektstöd samt start- och investeringsstöd. Syftet är att stöden ska bidra till en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar utveckling på den svenska landsbygden.

Anonym sa...

Minister efterlyser oreglerat EU-jordbruk
EU:s jordbrukspolitik bör se ut som den svenska gjorde innan vi 1995 gick med i EU: inga produktionsbidrag alls. Bara stöd till miljö- och landskapsvård. Den linjen driver jordbruksminister Eskil Erlandsson i ett brev som skickats till EU-kommissionen.

Anonym sa...

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=840476&lid=is_search549588&lpos=5&queryArt549588=eu&doneSearch=true&sd=22634&from=siteSearch&pageArt549588=0