onsdag, maj 09, 2007

Leve Europa

Idag är det faktiskt Europadagen. Det är verkligen en dag att fira. 27 länder har frivilligt gått samman för att skapa fred, marknad och integration mellan länderna. Vi europavänner har dessutom nu verkligen anledning att fira eftersom EU-motståndet sjunker kraftigt. Det finns dock mycket att arbeta med. Bland annat tullmurar och öppenhet. Vi får hoppas att liberala ALDE blir riktigt stora i nästa parlamentsval.

6 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tim Svanberg sa...

Såvitt jag vet erkände 12 % av riksdagsledamöterna. det torde bli någostans kring 40 stycken att de testat droger. Att Fredrick gjort detta är bara att beklaga och är djupt beklagligt med tanke på att han var förbundsordförande samtidigt. Försök inte att göra er roliga över detta. Sd-retoriken lyser igenom. Urkass

Tim Svanberg sa...

Hör inte hit. Raderas

Anonym sa...

Den klonade maten ligger snart på tallriken

Missbildade djur på tallriken, ändrad fettbalans i mjölken och genförändringar som går i arv. Trots att det nästan helt saknas forskning kring hälsoriskerna släpps handeln med klonad mat snart fri i USA och troligen i EU

Tim Svanberg sa...

Ja diskussionen om försiktighetsprincipen är ganska spännande. Är det ok med ett läkemedel som botar dödligt sjuka men där biverkningarna inte är kartlagda? Kanske kan det vara upp till varje enskild att avgöra om man vill ta den risken? Jag tycker nog det. Tycker också att det likadant med mat. Om man märker genmodifierad mat kommer vi kunna göra våra egna val.

Anonym sa...

Missbildade djur på tallriken, ändrad fettbalans i mjölken och genförändringar som går i arv. Trots att det nästan helt saknas forskning kring hälsoriskerna släpps handeln med klonad mat snart fri i USA och troligen i EU. Och vi ska inte märka när den kommer.Varför vill dom inte tala om vad som är vad ? Nej tack äter svenskt kött inget B kavlitet kött från europa med vidriga djurförhållanden och långa transporter.