söndag, september 13, 2009

2010

Valet 2010 kommer att vara viktigare än något annat val under överskådlig tid. I förra valet förkastade svenska folket den socialistiska och kommunistiska vänstern och valde en borgerlig regering. Den socialistiska politiken hade kommit till vägs ände och Göran Persson med vänner försvann ur den politiska hetluften. Så långt allting gott. Än viktigare är det nu att fortsätta på den inslagna vägen och försträrka den borgerliga politiken. Den första mandatperioden har varit viktig för att visa på regeringsduglighet och detta har man gjort med mycket gott resultat. Nästa steg är att mota bort socialisternas försök att återigen få tillgång till makten. Man kan inte bryta en socialistisk dominans genom att låta dem vila i 4 år. Det måste ske genom att upprepade gånger rösta fram en borgerlig regering. Vi har dessutom en situation i detta val där socialisternas polare i VPK och MP är mycket sugna på att få några ministerposter var, vilket talar för sig själv. Med VPK och MP i regeringen kan vi lika väl släcka ner verksamheten direkt.

Jag ser det som en av de viktigaste uppgifterna i modern tid att mota bort socialisterna i valet och jag vill vara en del i denna uppgift.

En annan mycket viktig fråga är integriteten där Centerpartiet och regeringen måste skärpa till sig och återta initiativet. Ett initiativ till att riva upp FRA och Ipred måste komma tidigt under nästa mandatperiod. Nästa steg måste sedan vara att flytta fram positionerna på integritetsområdet genom att utföra en ordentlig integritetsutredning.

Tredje frågan som är viktig att lyfta i valet är behovet av Flat-tax, dvs platt skatt. För att garantera vår frihet måste vi ha ett skattesystem som är lättöverskådligt, rättvist och transparent. Likhet inför lagen helt enkelt.

Att hindra socialisterna, flytta fram positionerna för integrietsfrågorna och påbörja arbetet med plattskatt är mina viktigaste frågor i valet. Jag har därför bestämt mig för att kandidera till Riksdagen 2010 och hoppas på ditt stöd.

Inga kommentarer: