fredag, mars 23, 2007

Konklusioner från inställda sd-debatten

På flera håll i blogosfären kan man idag läsa reaktioner på min avslagna debattinvit till Sverigedemokraterna. Det är kommentarer som liksom mina är besvikna över att SD som tjatar och tjatar för att få till stånd debatter och försöker utmåla sig själva som martyrer men när vi tar debatten med dem så säger de nej. Det samma hände Magnus Andersson, tredje vice Ordförande i CUF. Det verkar vara en strategi från deras håll att ständigt påstå att de inte blir inbjudna till debatt, då risken inte är så stor att någon vill debattera med dem. När vi säger ja fegar de ur och drar sig tillbaka.

Den är historien har väl iallafall fört något gott med sig. Vi har en gång för alla avväpnat sds martyrvapen och vet numera att de inte vill debattera över huvud taget.

För övrigt vill jag passa på att önska er en riktigt god helg

6 kommentarer:

Patrik sa...

Vilket kapitalt dösnack och spegelvändning av verkligheten.

Sd försöker gång på gång få till stånd debatter, men det blir i stort sett mangrant nej från riksdagspartierna. Ni vågar inte ta debatten om invandringspolitiken för ni vet att ni förlorar inför folkets ögon och att det stärker Sd. Ni borde lära er en sak: Man vinner inte folks förtroende med feghet, och man vinner inte val utan folks förtroende.

Anonym sa...

Så nu duger det att ta debatt,alla minns hur det såg ut i valrörelsen och alla minns Mats Johanssons uppträdande.Varför skulle SD nerlåta sig att bara ens ta debatt innan de fått en ursäkt från alla övriga partier.Matyrer ja det har ju alla andra partier så bra lyckats att göra dom till så de snacket håller föga.Inget annat parti har drabbats som SDs anhängare utav lögner uteslutningar ur fackförbund påhoppade misshadlade som i många fall hetsats fram folk har fått sin egendom fördärvad Eslövs mötet och lägg därtill att ingen utav de andra partierna har fördömt det SD drabbats utav.sorry tror du hade förlorat stort mot (sd) i debatt va glad dom avstod :-)

Tim Svanberg sa...

Konspirationsteoretikerna är igång märker jag.

Anonym sa...

Nej men en feg Svanberg som inte vågar berätta vad 106 flyktingar med familjer och anhöriga skulle innebära i kostnader och annat praktiskt för sina väljare utan följer den utstakade vägen han och alla övriga får från toppnivå annars är det uteslutning som gäller för dessa herrar.så anslyt dig till gänget fegisar tack...

Tim Svanberg sa...

Anonymitet anser jag vara höjden av feghet. Bara för att jag har en annan uppfattning än dig behöver väl inte det innebära att jag har blivit påtvingad den. Någon måtta får det faktiskt vara. Om man ska prata kostnader så kanske kommunen skall skicka iväg alla som inte har jobb från kommunen, vad säger du om det?

Anonym sa...

Och jag hade för mig att alla politiska partiet i Kalmar var företrädda och tyckte det var avskyvärt det som Thoralf Alfsson blev utsatt för. Det var en artikel i Barometern alltså... ganska lätt att slänga upp att alla andra partier är antidemokrater men svårare att över huvudtaget hitta begrepp för det eller hur anonymous?