tisdag, mars 27, 2007

Helt otroligt

Vill ni ha underhållande läsning. Läs alla kommentarer till denna artikeln
http://www.blt.se/article/886530_102-149-0-0#comments
Helt otroligt vad trångsyntheten kan göra. Där bekräftas också min analys av vad Sverigedemokrater egentligen är, nämligen bittra sossar.
Sen har Sd ett stort problem i sin argumentation. Om de nu säger vad folk tycker och företräder de stora massorna. Hur kommer det sig att partiet ligger kring 3% i mätningarna? Borde de inte i så fall ligga en bra bit över 50 % ?
Vad det gäller flyktingmottagande så är en stor majoritet av Svenskarna för flyktingmottagande oavsett vad sd säger. Det är dock så att ju mer outbildad man är, desto mer kritiskt till invandring och flyktingmottagande är man. Skulle tänka mig att dessa känner sig hotade i konkurrensen

8 kommentarer:

Anonym sa...

aj aj nu är du nog ute på farligt vatten genom att påstå att SDare är lågutbildade(läs gärna valsedlarna) och börjar genast ställa grupper mot varandra.Varför 3% stödde sd i detta valet är inte så svårt att räkna ut efter vad de blev utsatt för och detta skrämde folk men ändrade inte folks åsikter.Men till nästa val kan nog alla andra partier räkna med att sd kommer att gå starkt framåt och partier som c kd och fp kommer att förgöras det är en sak som är säker.sen visar ju bara inläggen det vi alla i Ronneby vet att man är emot politiker som fegar och inte redovisar sanningen och budskapet är ju med ganska så klart till dessa partier att folk vill kunna bestämma själva.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=NlbZn0veh2I

http://www.youtube.com/watch?v=I-5E_gKFVbY&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=fDY8ex_SIHQ&mode=related&search=

Anonym sa...

Roligt att se hur denna bloggare och centerpartist angriper sds väljare när hans argument i sakfrågan tryter.Skulle vara kul att genomföra en undersökning utav centerns väljare och se vilka utbildningar dessa har,troligtvis hamnar dessa under sds kan tänkas då det inte kan krävas så mycket att köra en traktor och mocka koskit i en lada :-))

Anonym sa...

http://www.tv4.se/karlekosex/bondesokerfru/

Detta säger väl allt om centerns medlemmar *småler*

Tim Svanberg sa...

Jag säger inte att sds väljare är outbildade, icke heller att sdare är lågutbildade. Tvärtom så är exempelvis Jimmy Åkesson mycket bra utbildad.
Om du läser ser du att det står att det finns ett samband mellan läskunnighet och inställning till invandrare

Tim Svanberg sa...

Modigt av dig att skriva dina kommentarer anonymt. Det gör ju erkligen att jag kan ta dem på allvar

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1033733,00.html

Vad mer behöver sägas :-)

Tim Svanberg sa...

Javisst. SD får 4,3 %. Det krävs alltså bara 45,7 %-enheter till för att få stöd för sin främlingsfientliga politik