tisdag, januari 15, 2008

Helt otroligt

Läste i dagens sydsvenskan att Malmös finanskommunalråd Ilmar Reepalu med sitt sosseparti, miljöpartiet och vänstern har beslutat att ge bort 3,1 miljoner kronor till ett evenemang som kallas (socialt eller socialistiskt forum) där ett gäng autonoma ljusskygga stenkastande kommunister blandat med sossar och annat vänsterfolk träffas för att ha det trevligt och diskutera hur de ska stoppa liberaliseringen av samhället. Resultatet av deras senaste möte är en mycket dyr nota från Aten där skadegörelsen blev ordentlig på staden. Kommunen har t.o.m anställt en koordinator för att arrangera evenemanget.

Personligen blir jag förbannad. Med vilken rätt kan Ilmar plundra Malmöborna på deras pengar för att ge dem till grupperingar med största syfte att stoppa Ilmars meningsmotståndare. Inte nog med att Malmö centrum rikseras att sättas i brand, stadsinvånarna ska dessutom stå för kalaset. Undrar om Ilmar nästa år anställer en koordinator för att arrangera "nyliberalt forum med agendan att skapa nattväktarstaten".

Samtidigt visar ju faktiskt detta att det finns orderntligt med möjligheter att sänka skatten i Malmö då Ilmar uppenbarligen har svårt att veta var han ska göra av pengarna.

2 kommentarer:

Ol' Dirty $venne sa...

Hej Tim.

Om det där inte är förbjudet så borde det vara det.

//Martin

Tim Svanberg sa...

Definitivt. Detta är ett ypperligt bevis på att stat(kommun) och maktpartiet har flytit ihop