fredag, februari 09, 2007

Facket förlorar stöd

Kan bara konstatera att fackets agerande vid Wild n Fresh har givit det resultat jag var övertygad om. Facket har förlorat i anseende och folk är vansinniga på maffiametoderna. Men vi ska ha klart för oss att även om HRF har trampat i klaveret här så kommer de att komma igen så snart det bara går med nya trakasserier och förförljningar.

Det är dock mycket viktigt att komma ihåg att jag anser facket fylla viktig roll. När arbetstagare på en arbetsplats är med facket och blir orättvist behandlade eller kränkta av sin arbetsgivare så är det fackets fulla rätt att se till att företaget rättar till oegentligheterna. Men när de anställda inte är med i facket och när arbetsgivaren personligen förhandlar med de anställda om likvärdiga villkor är det fackets förbannade skyldighet att låta den lilla människan vara. Vi är många på frihetsfronten som inte tänker vika oss i fortsättningen heller. Vi tänker ställa oss på den lilla människans sida och ta strid för friheten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men snälla Tim. 600 personer på svd:s webbplats är knappast något folkligt motstånd. De som hänger där är mest högerpolitiker som du som inte har nåt bättre för er än att trycka ner på facket-folket.

Men glöm inte bort att folket bygger landet och då sitter du och dina centerpartister rätt ensamma i er kapitalistiska båt.