söndag, januari 25, 2009

Die partei

Martin Moberg har svarat mig på sin blogg. Jag tänker rikta in mig på det som Martin ser som allra mest allvarligt, nämligen att jag underförstått skulle förmå mina läsare att tro att socialdemokraterna skulle värna något annat än den parlamentariska demokratin och den grundlagsfästa åsiktsfriheten. Men jag ska vara rak och tydlig och direkt förklara min ståndpunkt. Det finns element inom socialdemokratin som ser valen som något direkt onödigt och besvärligt, socialdemokratin vinner ju ändå!. När de borgerliga partierna vann valet 1976 var det så otroligt att något annat än socialdemokraterna skulle kunna vinna i sossarnas begreppsvärld att Marita Ulvskog beskrev det som en statskupp. Jo så utalar sig en sann demokrat. Samma dam sade så här om valresultatet 2006. "Vi har inte förlorat, alltså.". Socialdemokratin tycker att Sverige för tillfället styrs av en tillfällig majoritet som under en liten tid fått Sverige utlånat av dess rätmätiga ägare.

Men det är naturligtvis inte bara sossepolitikerna själva som har den här mentaliteten. Stora delear av svenska folket har efter decenier av sossestyre tappat bort den kritiska granskningen av det stora maktpartiet och ser det som en självklarhet att sossarna sitter vid makten. Även statstelevisionens agerande är ett talande exempel.




Detta är inte enbart sossarnas melodi utan de flesta med kollektivistiska idéer drömmer om att göra staten till sig själv. "Staten det är jag" Det är därför det är så viktigt att ett liberalt samhälle får växa fram där staten och dess lakejer får allt mindre att säja till om till förmån för oss människor. Kollektivister såsom sossar, konservativa, nationalister, nationalsocialister och liknande vill mer än gärna bestämma hur du skall leva ditt liv men låt oss stoppa detta och börja utveckla det liberala samhället.

Inga kommentarer: