tisdag, februari 21, 2012

Årsmöte

I går var det dags för Centerpartiets Ronnebykrets årsmöte som detta år gick av stapeln i Hallabro, närmare bestämt Hallagården. Avdelningen i Öljehult/Backaryd hade gjort ett fantastiskt bra jobb med det logistiska och hade kvällen till ära ordnat med Smörgåstårta och kaffe.

Kvällen inleddes med att Anders Åkesson, riksdagsledamot från Kalmar län höll ett föredrag om dagsaktuell politik i allmänhet och infrastrukturpolitik i synnherhet. Det märkets att det är ett område som berör många och inte minst Blekinge och Ronnebybor. Anders besitter stora kunskaper på detta område och det var en fröjd att få lyssna till honom. Som Anders berättade är detta frågor som i den stora debatten har ett Storstadsperspektiv. När infrastruktur ska diskuteras i riksdagen hamnar debatten direkt i frågan om höghastighetståg och astronomiska summor i investeringar. För Blekinge kommer självklart aldrig höghastighetståg mellan Malmö och Stockholm vara lösningen på frågan hur vi ska skapa kommunikationer för invånarna.

Vi hade också årsmötesförhandlingar som tituleringen för kvällen avslöjar. Ett av resultatet av dessa "förhandlingar" blev att följande personer nu utgör styrelsen för Ronneby Centerpartikrets.


Kretsordförande och 1a verksamhetsledare: Tim Svanberg
Vice Kretsordförande och 2a verksamhetsledare, Mats Paulsson
Verksamhetsadministratör och sekreterare, Kerstin Haraldsson
Verksamhetsekonom och kassör, Ann-Catrin Karlsson

Ledamöter:
Monika Fredriksson
Monia Svensson
Knut Svensson
Göran Göransson
Jan-Olov Olsson
Märta Johansson
Kristina Valtersson


Det är med stor energi vi nu kör igång för ett nytt verksamhetsår. Jag lovar att vi kommer att märkas lika mycket som 2011.

Inga kommentarer: