tisdag, augusti 14, 2007

Platt skatt igen

Först och främst skulle jag vilja passa på att tipsa om en artikel i Expressen som är helt underbart träffande. Den handlar om hycklande sossar som har samma åsikter som sverigedemokraterna men klär dem i andra ord.

Snart är det som sagt dags för Centerpartiets riksstämma. Det ska bli riktigt riktigt spännande och Centerpartiet har all chans i världen att visa att vi är det progressiva liberala alternativet i svesk politik. Vi har chansen att visa att vi tänker gå till val på en rejält liberal agenda som på allvar gör upp med den svenska politiska paradigmen. Platt skatt är ett perfekt steg i den riktningen. Med en platt skatt på mellan 20 och 25 % i ett första steg tar vi ett stort steg i rätt riktning. Det är inte alls omöjligt att genomföra och bör vara varje serösa liberals mest prioriterade mål att geomföra. Uppföljer kommer snart

18 kommentarer:

Anonym sa...

Platt fall blir det om inte annat,bidragspartiet (8 miljarder i bidrag från EU till bönderna) centern åker ur i nästa val :-)

Anonym sa...

Tror alla partier fruktar SD till valet 2010 inte bara Sossarna.
I så fall hade ju Fredrik R tagit debatten med Jimmie Å för länge sen och gjort slarvsylta utav honom eller ?
Tips om läsvård krönika :
http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.708419

Unknown sa...

SDs åsikter börjar bli rumsrena men levererar inte någon politisklösning utan livnär sig på att visa i siffror hur mycket invandrare kostar/ är kriminella utan att redovisa inkomster och goda invandrare och därmed skrämma upp stämningen i Sverige. Något som jag tycker är en väldigt negativ trend eftersom det är inte det sunda förnuftet som förs fram utan en förvrängd bild av verkligheten.

Anonym sa...

Ja du opolitisk, nog är övriga partier skiträdda för SD ,ska bli roligt och se vad alliansen gör nu.Om inget vidtas eller ett fördömmande går ut är dom rökta allihop det är då en sak som är säker.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=681056

Anonym sa...

Platt skatt hade varit något det, tyvärr kommer du nog bli utskrattad t.o.m av många centerpolitiker om du föreslår det.

Anonym sa...

Tittat igenom din blogg Svanberg där du skriver om att Sds matyrskap är något de lever på ?

"Säpo: Hot och våld mot sd ökar
Hot och våld mot sverigedemokrater har ökat sedan partiet gick starkt framåt i riksdagsvalet 2006, enligt Säpo."

Svanberg varför är det så tyst nu då från alla efter den senaste händelsen ?

Tror alla Sdare bockar och bugar över ert uppträdande då ni är så otroligt fega att ingen varken alliansen eller vänstern går ut och fördömer sådant här.Skandal Svanberg trodde det var lite ryggrad i er men ni kröker rygg som en rädd mink.

Anonym sa...

Tyst Tyst Fegt Fegt Tyst Tyst Fegt Fegt...Vilka tuffingar vi har i alliansen *ler*

Anonym sa...

Rätt åt er hahahaha

http://www.expressen.se/nyheter/1.803266/blast-av-persson-pa-pension

Anonym sa...

Rädda för SD ,ja vill påstå man skakar just nu i alla partierna :-)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article584213.ab

Anonym sa...

Så sant så sant !

http://www.skd.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070822/KRONIKOR001/708220003/-1/Kronikor001

Anonym sa...

Sverigedemokraterna möts av motattack
Nu går socialdemokraterna i Värnamo till motattack mot Sverigedemokraterna som börjat satsa på just Värnamo inför nästa kommunval.

Medan Sverigedemokraterna använde helgen till ett internt möte på hemlig ort i Värnamotrakten så anordnade socialdemokraterna motmöte.

Carina Hägg (s): ”Det är viktigt att vi som står för demokrati tar ett tydligt avstånd”

Och nu kräver socialdemokraterna bland annat att kommunens hemsida ska sluta länka till dansstället Seghalla, som drivs av Sven-Evert Gunnarsson som nyligen offentliggjorde att han är kontaktman för Sverigedemokraterna i Värnamo.

Och det är fler motåtgärder på gång enligt Carina Hägg.

Carina Hägg (s): ”Vi kommer rikta krav mot företagare som samarbetar med Sverigedemokrater”

Nyheterna har varit i kontakt med Sven-Evert Gunnarsson för att få kommentarer, men han avböjde att medverka i radio.

Anonym sa...

Nu darras det nog ännu mer hos alla övriga partier skulle jag kunna tänka mig HAHAHA

http://sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article258156.ece

Anonym sa...

http://www.blt.se/article/971915_102-149-0-0

Anonym sa...

När förtjänar en person denna lön ? Och Lilla skutt gör det verkligen inte för den bleka insats hon hitills gjort.Nä bidragspartiet (c) går från klarhet till klarhet :-)
"Mauds nya lön: 138 500 kronor
Lönen som centerledaren Maud Olofsson varje månad får från sitt parti har höjts - med 150 procent.
Med den nya rekordlönen från partiet och sitt statsrådsarvode kan näringsministern hämta ut 138 500 kronor i månaden.
Det är mer än vad statsminister Fredrik Reinfeldt tjänar."

Anonym sa...

Saxat ur en Blogg :-)


"Imorse ringde Smålandstidningen mig för en intervju till en artikel imorgon där resultatet från en enkätundersökning från Adelövs marknad kommer att presenteras. Sverigedemokraterna har där fördubblats och centerpartiet har backat från 19 till 16 %-enheter från mätningen förra året (de andra etablerade partierna har också backat).

Frågan jag ställer mig då är: Tjänar det demokratiska samhället på att gaffla, kasta skit och misstänkliggöra etablerade partier med demokratiska värdegrunder? Eller ska det vara så att istället för att ägna timmar åt replikskrivande så kanske man kan ägna dem till något som är betydligt viktigare och mer samhällsnyttigt: Nämligen att föra debatten mot sverigedemokraterna i yttrandefrihetens namn."

Anonym sa...

Landsförädarna Alliansen som inte går ut och fördömer hoten från muslimer mot Sverige och svenskarna,typikt ynkryggar hahaha

Anonym sa...

Kapitalistisk smörja du presenterar.. du har aldrig tänkt heller på att rasistiska spöken frodas i klassklyftor och alienation. En sann socialistisk politik är det enda medlet mot rasism och för ett rättvist samhälle!

Anonym sa...

Centern suger?

"Jag vet inte vad jag har för belägg för mina åsikter. Jag är verkligen skitdålig på sånt.. Jag suger på politik, jag har ingen aning om nån historia, jag bara säger vad jag tycker."

[En ledamot i styrelsen för CUF Västmanland talar om på sin blogg varför hon valt Centern. I närmast föregående postning talade hon om att SD inte borde få informera i skolorna]