onsdag, april 18, 2007

Bokdebut

Kan avslöja för bloggen idag att en bok författad av undertecknad är på gång och beräknas vara klar lagom till jul. Jag vill inte avslöja för mycket av vare sig arbetsgången eller direkt innehåll men temat blir välfärdsstatens tillkortakommanden och behovet av en attitydförändring i samhället. Min förhoppning är att boken kommer inspirera till fritt tänkande och starta en nyttig och viktig debatt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

- Överraskande nervös Mona Sahlin som direkt hamnade i brygga. Blev mycket positivt överraskad av Jimmie Åkessons framträdande, han satte fingret precis på det problem vi pratar om på arbetsplatsen varje dag. Matchen solklart till Åkesson på knockout.
Sen kan man ju skratta åt stackars kommunisterna nu är de totalt bortgjorda med Lasse skandalframträdande,undra vilka som utgör störst hot mot demokratin ? (sd) eller (v)
Men viktigast i debatten var politikern från Landskrona som påtalade att debatt inte var medlet för rådande problem inom flyktingpolitiken utan leverans.Klarar de etablerade detta,svaret är NEJ de har inte visat något innan och kommer inte att göra det nu heller,ett tips 2010 kommer (sd) in med minst 10% i riksdagen.

Tim Svanberg sa...

Åkesson var retoriskt mycket duktig på invandrardebatten men när de skulle diskutera andra frågor dök han direkt in på invandrarfrågan igen. SD är ju snarare ett fenomen än ett parti. Håller med om att integrationspolitken har havererat.

Anonym sa...

Men Rövare Reinfeldt verkar redan skitit på sig rejeält i byxan,kalla sig statsman och fega ur HAHAHA löjeväckande...Reinfeldt debatterar inte med sd
Statsminister Fredrik Reinfeldt tänker inte debattera med Sverigedemokraternas partiledare Jimmy Åkesson...Sen kan man undra sig varför inte alla partier gemensamt går ut och värnar mötesfriheten och ser till så SD kan hålla sitt möte,vilka ska hotas utav pöblen nästa gång ?