fredag, juni 27, 2008

Man blir trött

Någonstans i skåne har en fader blivit anmäld till JO efter att hans son bjudit alla utom två i klassen på sitt barnkalas. "Reglerna är tydliga, antingen bjuder man alla eller så bjuder man ingen" säger skolans representanter".

Att ett barnkalas är en privat tillställning som skolan fullkomligt skall lämna därhän verkar dock inte väga särskilt tungt. Det står naturligtvis alla fritt att bjuda vilka man vill.

torsdag, juni 26, 2008

Radiointervju

BLev igår intervjuad av SR Malmö angående Centeruppropet och idag ligger intervjun ute för "avlyssning".

Även Laszlo intervjuas.

tisdag, juni 24, 2008

Hjärtlösa Socialdemokrater

Socialdemokraterna är ett väldigt hycklade parti. Ena stunden pratar dem om minskade klyftor, lågavlönade kvinnors kamp i arbetslivet och fördömer både det ena och det andra som regeringen fattar beslut om. Deras retorik kanske hade lurat en och annan väljare i Sverige om det inte vore för en liten, liten detalj; Verkligheten. Den stämmer nämligen ganska sällan överrens med socialdemokraternas PR-maskineri.

Jag tycker att Socialdemokraterna som parti är ett totalt hjärtlöst parti. Ett parti som fullständigt skiter i de sämst ställda. Det enda de är intresserade av är de sämst ställdas historier. Det är nämligen med dem som de hade tänkt att vinna valet. De skall kidnappa vanligt hederligt folks vardag för sin egen vinnings skull. Samtidigt vet vi att deras politik har varit så hjärtlös den bara kan vara. En politik som cementerat fast människor i utanförskap och fördärv. Den mest tragiska är att samtidigt som deras politik ger resultat klappar de sig för bröstet i hopp om att väljarna skall tro på deras sagor. Men sanningen kommer att komma ifatt Mona Sahlin och hennes skådespelarkompisar. Det är dags att fälla ner den socialdemokratiska teaterns ridå och välkomna dem till den verklighet de själva skapat.

tisdag, juni 17, 2008

FRA-lagen

Det är mycket snack om FRA-lagen just nu. Mycket kan sägas men förs bör vi väl klargöra att självklart borde våndan inför det beslut som skall tas imorgon vara mycket stor. Med tanke på att några få människor kan avgöra ett mycket viktigt beslut i Sverige så är det en stor fråga som måste vara oändligt svår. Om man är liberal och röstar för lagen sviker man sina värderingar. Den saken är hel klar. Då handlar det enbart om ens egna personliga framtidsmöjligheter i partierna. Men de värderingar liberala riksdagsledamöter har måste vara vägledande för det beslut de kommer att ta. Liberala väljare vill inte ha en övevakningsstat. Liberala riksdagsledamöter bör ta sig en rejäl funderare på om verkligen en förstärkt övervakningsstat ligger i ens värderingar.