tisdag, augusti 14, 2007

Platt skatt igen

Först och främst skulle jag vilja passa på att tipsa om en artikel i Expressen som är helt underbart träffande. Den handlar om hycklande sossar som har samma åsikter som sverigedemokraterna men klär dem i andra ord.

Snart är det som sagt dags för Centerpartiets riksstämma. Det ska bli riktigt riktigt spännande och Centerpartiet har all chans i världen att visa att vi är det progressiva liberala alternativet i svesk politik. Vi har chansen att visa att vi tänker gå till val på en rejält liberal agenda som på allvar gör upp med den svenska politiska paradigmen. Platt skatt är ett perfekt steg i den riktningen. Med en platt skatt på mellan 20 och 25 % i ett första steg tar vi ett stort steg i rätt riktning. Det är inte alls omöjligt att genomföra och bör vara varje serösa liberals mest prioriterade mål att geomföra. Uppföljer kommer snart

onsdag, augusti 01, 2007

Sommar

Som ni kanske märkt är min blogg lite dåligt uppdaterad så här på sommaren. Det har sina naturliga orsaker men jag känner att jag måste kommentera en händelse i mitt hemlän Blekinge där sossepampen tillika IF-Metall-pampen Jan-Anders Lindfors hotat och skrämt anställda på ABB som inte varit med i facket. Gulingar skall de visst ha blivit kallade. Sakta men säkert uppdagas det hur LO-facken egentligen ser ut. Ungefär som facket i USA är det svenska alltmer maffioso. Jag är övertygad om att svenskarna alltmer tar avstånd från maffian och går sin egen väg. 1800-tals värderingar och cylinderhattsretorik hör knappast nutiden till. Det är dags att förpassa LO dit de hör, till historien.